istanbul escorts

"Rusya" İLE İLGİLİ HABERLER

ABD'li temsilciden flaş Azak Denizi yorumu: Gerilim Avrupa'da ciddi endişe doğuruyor
ABD'nin Ukrayna Özel Temsilcisi Kurt Volker, Rusya'nın, 25 Kasım'da, Azak Denizi'ndeki Kerç Boğazı yakınlarında kara sularını ihlal ettiği gerçekçesiyle Ukrayna'nın 3 savaş gemisi ve 24 denizcisini alıkoymasından, Avrupa'daki herkesin endişe duyduğunu söyledi.
Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması: 5 Aralık itibarıyla...
Rusya’nın, Türkiye’den ithal edilen narenciye  ürünlerinde bugünden itibaren sevkiyat öncesi kontrole başladığı bildirildi.
Bakan Soylu: Dünyada enerjinin en güvenli geçiş sahası Türkiye'dir
Soylu, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Konferans Salonu'nda, "Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Öğrencileriyle Tecrübe Paylaşımı" programına katıldı.
Osmanlı'nın Son Savaşı
Büyükelçi Altay Cengizer'in kaleme aldığı "Adil Hafızanın Işığında Osmanlı'nın Son Savaşı", Birinci Dünya Savaşı'ndaki Çanakkale Cephesi'ne dair önemli bir çalışma olma özelliği taşıyor.
Son dakika… Rusya’dan Ukrayna çıkışı!
Rusya’dan gelen son dakika açıklamasına göre, Ukrayna ülkenin doğusundaki Donbass’taki birliklerini güçlendiriyor. Reuters, bölgedeki askeri tatbikatın fotoğraflarını dünyaya geçti.
Rusya, INF anlaşmasına uymadığı suçlamasını reddetti
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "Bu (suçlamalar) hafif tabirle söylemek gerekirse varsayımdır. Amerika'nın pozisyonunu onaylayan hiçbir kanıt bize sunulmadı" dedi.
BBP Genel Başkanı Destici: Cumhur İttifakı'na bağlıyız
Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak 'cumhur ittifakı'na bağlıyız. Yerel seçim iş birliği hususunda, bizim de görüşmelerimiz olmaktadır ve olacaktır. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığı takdirde 'cumhur ittifakı'nın yerel seçimlerde de devam edeceği kesin, net bir dille söylenebilir ve bu o zaman doğru bir tanımlama haline gelir" dedi.
Emekli Rus General Vladimirov: Savunma iş birliği S-400'lerle sınırlı kalmaz
Rus emekli general Vladimirov, Türkiye ve Rusya savunma bakanlarının son günlerdeki sıcak temaslarına dikkat çekerek, "Suriye'de Türk ve Rus askeri çevrelerin iş birliği, evrenimizde yeni bir güvenlik sisteminin oluşturma imkanı olduğunu göstermektedir. Yeni dünya mimarisinden bahsediyorsak, NATO'dan daha geniş kapsamlı bir askeri güvenlik oluşumu geliştirmek gerekiyor" dedi.
OPEC'in gözü İran ve Venezuela'daki gelişmelerde
Londra'daki bağımsız araştırma kuruluşu Capital Economics Uzmanı Caroline Bain, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) petrol üretim miktarında yapmayı planladığı kesinti için İran ve Venezuela'daki gelişmelere odaklandığını bildirdi.
Petrol piyasaları OPEC toplantısına odaklandı
Petrol fiyatlarında son haftalarda yaşanan sert düşüşün ardından, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile OPEC dışı bazı ülkeler üretim kısıntısını müzakere etmek üzere yarın Viyana'da toplanacak.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI