istanbul escorts

"Rusya/yeni-uyelik" İLE İLGİLİ HABERLER

Son dakika! 6 şehirde eğitime 'kar' engeli
Son dakika haberine göre Samsun, Sivas, Aksaray ile Tokat’ta etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Öte yandan Bingöl'de yarın merkezde taşımalı eğitime ara verildi, Karlıova, Adaklı, Kiğı ve Yedisu ilçelerinde ise tüm okullar tatil edildi. Tunceli'de Başçiftlik ve Reşadiye ilçesi ile Erbaa ilçesine bağlı Gökal beldesi bölge okullarında de eğitime bir gün süre ile ara verilirken Giresun'un Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk
ABD'li temsilciden flaş Azak Denizi yorumu: Gerilim Avrupa'da ciddi endişe doğuruyor
ABD'nin Ukrayna Özel Temsilcisi Kurt Volker, Rusya'nın, 25 Kasım'da, Azak Denizi'ndeki Kerç Boğazı yakınlarında kara sularını ihlal ettiği gerçekçesiyle Ukrayna'nın 3 savaş gemisi ve 24 denizcisini alıkoymasından, Avrupa'daki herkesin endişe duyduğunu söyledi.
Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması: 5 Aralık itibarıyla...
Rusya’nın, Türkiye’den ithal edilen narenciye  ürünlerinde bugünden itibaren sevkiyat öncesi kontrole başladığı bildirildi.
Bakan Soylu: Dünyada enerjinin en güvenli geçiş sahası Türkiye'dir
Soylu, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Konferans Salonu'nda, "Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Öğrencileriyle Tecrübe Paylaşımı" programına katıldı.
Osmanlı'nın Son Savaşı
Büyükelçi Altay Cengizer'in kaleme aldığı "Adil Hafızanın Işığında Osmanlı'nın Son Savaşı", Birinci Dünya Savaşı'ndaki Çanakkale Cephesi'ne dair önemli bir çalışma olma özelliği taşıyor.
Hikayesi olan şeyler: Lüks-Gen
Nurhan Turan Keeler'ın yeni romanı Lüks-Gen, Sola Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.
Prof. Dr. Gezgin’in yeni kitapları raflarda yerini aldı
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin’in “Yeni Medya Analizleri” ile “İletişim ve Kültür” isimli kitapları çıktı.
Son dakika… Rusya’dan Ukrayna çıkışı!
Rusya’dan gelen son dakika açıklamasına göre, Ukrayna ülkenin doğusundaki Donbass’taki birliklerini güçlendiriyor. Reuters, bölgedeki askeri tatbikatın fotoğraflarını dünyaya geçti.
Rusya, INF anlaşmasına uymadığı suçlamasını reddetti
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "Bu (suçlamalar) hafif tabirle söylemek gerekirse varsayımdır. Amerika'nın pozisyonunu onaylayan hiçbir kanıt bize sunulmadı" dedi.
BBP Genel Başkanı Destici: Cumhur İttifakı'na bağlıyız
Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak 'cumhur ittifakı'na bağlıyız. Yerel seçim iş birliği hususunda, bizim de görüşmelerimiz olmaktadır ve olacaktır. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığı takdirde 'cumhur ittifakı'nın yerel seçimlerde de devam edeceği kesin, net bir dille söylenebilir ve bu o zaman doğru bir tanımlama haline gelir" dedi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI