istanbul escorts

SPOR HABERLERİ

Kayserililer Şehrin Takımına Sahip Çıkıyor
Memduh Büyükkılıç, tüm taraftarları Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor'un evinde konuk edeceği Fatih Karagümrük maçına davet ediyor
Talasgücü Belediyespor  gücünü gösterdi
Bölgesel Amatör Lig 6. Grubun güçlü takımı Talasgücü Belediyespor, ilk yarıyı yenilgisiz ve averajla ikinci sırada tamamlayarak şampiyonluk iddiasını bir kez daha ortaya koydu.
Kayserispor, silinen 3 puana itiraz için Tahkim Kuruluna gidiyor
Kayserispor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulunun 3 puan silme cezasına ilişkin Tahkim Kuruluna itiraz edecek
Atatürk koşusunda Talasgücü'lü atletler kürsüye çıktı
Talasgücü Belediyespor Atletizm Takımı Atatürk koşusunda iki kupa ve iki madalya birden kazandı.
Kış hastalıklarından korunmanın en etkili yolları
Kış aylarıyla birlikte nezle, bademcik iltihabı, grip gibi solunum yolu hastalıklarının görülme sıklığı da artıyor. Çocuk ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nuran Gürses, “Bu hastalıklardan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve aşıyla ko..
Fitoterapi nedir?
Fitoterapi Avrupa’da en etkili alternatif tıp yöntemi olarak kabul edilmiştir. Tamamen doğal tedaviye yönelik olan fitoterapi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. İşte bitkisel yöntemlerle uygulanan fitoterapi nedir sorusu..
Ayakkabılarınız ve yüzüğünüz dar geliyorsa dikkat!
Uzmanlar, ödemin titizlikle takip ve tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık olduğunu savunuyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Görkem Sucu, ödemin nedenleri ve tedavi yöntemleri ile ilgili bilgi verdi
Akciğer kanseri nefes yoluyla teşhis edilebilecek
Ege Üniversitesi aracılığıyla bir araya gelen yerli ve yabancı araştırmacılar, akciğer kanserinin nefes yoluyla teşhis edilmesini sağlayan bir proje geliştirdi.
Reflü şikayetlerini azaltan alışkanlıklar
Mide ve bağırsak sistemini etkileyen stresin yanı sıra beslenme alışkanlıkları da reflü ataklarını tetikleyebiliyor. İç Hastalıkları Bölümü’nden Uz. Dr. Tülay Kadıoğlu, reflü şikayetlerini azaltan ve reflü hastalarının yaşam kalitesini artıran önerilerde ..
Yalnızlık çok sık hasta olmaya neden oluyor
Günlük hayatta hepimizin yalnız hissettiği durumlar olmuştur. Peki yalnızlığın bağışıklık sistemine zarar verdiğini biliyor muydunuz? İşte Amerikalı bilim insanlarının yaptığı bir araştırma sonucu vücut stres altındayken ve yalnız hissettiğimiz de daha fa..
Otoskleroz nedir?
Otoskleroz Hastalığı’ hakkında KBB-Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ozan Seymen Sezen, “Orta kulakta, kulak zarının arkasındaki kemikçiklerde, özel bazı bölgelerde kireçlenmeler sonucu meydana gelen bu kulak hastalık, ‘Otoskleroz’ olarak adlandırılm..
Engellilerde idrar kaçırma önemli bir problem
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye’de engelli nüfus oranının yüzde 6,9 olduğunu belirtiyor. Engellilerde sosyal hayatı etkileyen en büyük ürolojik sorunlardan biri de idrar kaçırma problemi...
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI