istanbul escorts

"Twitter/video-detay/istanbul-teknik-universitesi-soylesi-elektrik-gelecek-mi/1608" İLE İLGİLİ HABERLER

ABD'li ünlü aktör Suudi Konsolosluğu'na geldi
Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili belgesel çekmek üzere Türkiye'ye gelen ünlü ABD'li oyuncu Sean Penn, Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda çekim yaptı.
resim yok
İstinaf Mahkemesi, HDP eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın 4 yıl 8 ay ve HDP eski Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in 3 yıl 6 aylık hapis cezalarına ilişkin yerel mahkemenin kararını onadı.
‘Cumhur İttifakı’nı diri tutmalıyız’
Güney Amerika gezisini tamamlayarak Ankara’ya dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gündemine hızlı bir giriş yaptı. Erdoğan, yerel seçim işbirliğine ilişkin olarak MHP lideri Bahçeli ile mutlaka bir araya geleceklerini söyledi.
İmamoğlu’na ‘tam destek’ sözü
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında konuşulan isimlerin başında gelen ve parti içinde, “tam mutabakatla” aday olmak istediği belirtilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sahaya inerek temaslarına başladı.
THY seferlerini yüzde 94,1 oranında zamanında gerçekleştirdi
Türk Hava Yolları (THY), dün icra ettiği seferlerde yüzde 94,1 zamanında kalkış oranını yakaladı.
Avrupa ülkelerinden bile yoğun bir talep görüyor
Siirt’te kasım ve aralık aylarında yaylalardan dönen koyunların etinden yapılan sucuk, yurtiçinin yanı sıra yurtdışında da yoğun talep görüyor. El yapımı sucuk, Türkiye’nin 20 ilinin yanı sıra Avrupa’ya da gönderiliyor.
Hobi olarak başladı, üretime döndürdü
Antalya’nın Akseki ilçesinde yaşayan Murat Durak'ın kütüklerden yaptığı dekoratif sehpa, oturak, masa gibi ev eşyaları büyük ilgi görüyor.
Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak
Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapımı için ihale açıldı.
Yabancı yatırımcı borsada yaklaşık 2 yılın en güçlü alımını yaptı
Borsa İstanbul'da kasım ayında net 380 milyon dolarlık hisse senedi alımı yapan yabancı yatırımcı, böylece Ocak 2017'den bu yana en yüksek tutarlı alımını gerçekleştirdi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI