istanbul escorts

"Avrupa/images/arsiv/video-galeri" İLE İLGİLİ HABERLER

BBP Genel Başkanı Destici: Cumhur İttifakı'na bağlıyız
Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak 'cumhur ittifakı'na bağlıyız. Yerel seçim iş birliği hususunda, bizim de görüşmelerimiz olmaktadır ve olacaktır. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığı takdirde 'cumhur ittifakı'nın yerel seçimlerde de devam edeceği kesin, net bir dille söylenebilir ve bu o zaman doğru bir tanımlama haline gelir" dedi.
Avrupa ülkelerinden bile yoğun bir talep görüyor
Siirt’te kasım ve aralık aylarında yaylalardan dönen koyunların etinden yapılan sucuk, yurtiçinin yanı sıra yurtdışında da yoğun talep görüyor. El yapımı sucuk, Türkiye’nin 20 ilinin yanı sıra Avrupa’ya da gönderiliyor.
Mahkeme, 'yüz tarama ile mesai takibi'ni hukuka uygun bulmadı
Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde 'yüz tanıma' sistemiyle mesai kontrolü uygulamasının, hukuka uygun olmadığına karar verdi.
Milli savaş uçağı rüzgar tünelinde
TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil "Uçağımız şu anda rüzgar tünelinde, konfigürasyonun son şeklini vermeye çalışıyoruz. Çok hızlı şekilde uçağı tamamlamak istiyoruz. Avrupa'da şu anda en önde giden 5. nesil savaş uçağı projesi bu. Milli Muharip Uçak, ağırlıkla kompozit olacak. Kompozit yapısını oluşturmak için şu anda 200 milyon dolarlık bir yatırım yapıyoruz" dedi.
Küresel ölçekte bankalar istikrarını koruyacak
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, 2019 yılında küresel ölçekte bankaların kredibilitelerinin istikrarını korumaya devam etmesinin beklendiğini bildirdi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI