istanbul escorts

"İstanbul" İLE İLGİLİ HABERLER

Evgeny Grinko, İstanbul'da konser verecek
Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko, 8  Aralık'ta İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.
9. İstanbul Edebiyat Festivali başladı
Bu yıl "Sinema ve Edebiyat" temasıyla düzenlenen "İstanbul Edebiyat Festivali"nde, müzik dinletilerinin yanı sıra her güne özel film gösterimleri yapılacak ve kendi alanında adını duyurmuş çok sayıda konuşmacı yer alacak.
Serhan Kansu tiyatro oyununu kitaplaştırdı
Serhan Kansu ilk olarak 2008 yılında kaleme aldığı oyununu, ‘En Güzel Adam’ ismiyle ve güncellenmiş haliyle kitaplaştırdı. Oyun; ego ve narsizm, kadın erkek ilişkileri, mükemmellik arzusu ve acısız bir yaşam üzerine diyaloglardan oluşuyor. Kapak tasarımını sanatçı Bulut Bagatur’un yaptığı eser, Hayal Yayınları etiketiyle okuyucuyla buluşuyor
Prof. Dr. Gezgin’in yeni kitapları raflarda yerini aldı
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin’in “Yeni Medya Analizleri” ile “İletişim ve Kültür” isimli kitapları çıktı.
Son dakika... BM, Kaşıkçı cinayetinde uluslararası soruşturma istedi
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Bachelet, "Gazeteci Kaşıkçı cinayetiyle ilgili uluslararası soruşturmaya ihtiyaç var" dedi.
'Sarallar'a operasyon! Çok sayıda gözaltı var
'Sarallar' olarak bilinen suç örgütünün alt grubuna düzenlenen operasyonda Ümit Saral ve Tufan Saral'ın da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, 7 ruhsatsız tabanca, 600 mermi ile 1 milyon lira  değerinde çek ve senet ele geçirildi.
ABD'li ünlü aktör Suudi Konsolosluğu'na geldi
Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili belgesel çekmek üzere Türkiye'ye gelen ünlü ABD'li oyuncu Sean Penn, Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda çekim yaptı.
resim yok
İstinaf Mahkemesi, HDP eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın 4 yıl 8 ay ve HDP eski Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in 3 yıl 6 aylık hapis cezalarına ilişkin yerel mahkemenin kararını onadı.
‘Cumhur İttifakı’nı diri tutmalıyız’
Güney Amerika gezisini tamamlayarak Ankara’ya dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gündemine hızlı bir giriş yaptı. Erdoğan, yerel seçim işbirliğine ilişkin olarak MHP lideri Bahçeli ile mutlaka bir araya geleceklerini söyledi.
İmamoğlu’na ‘tam destek’ sözü
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında konuşulan isimlerin başında gelen ve parti içinde, “tam mutabakatla” aday olmak istediği belirtilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sahaya inerek temaslarına başladı.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI