istanbul escorts

"sağlık" İLE İLGİLİ HABERLER

Ayakkabılarınız ve yüzüğünüz dar geliyorsa dikkat!
Uzmanlar, ödemin titizlikle takip ve tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık olduğunu savunuyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Görkem Sucu, ödemin nedenleri ve tedavi yöntemleri ile ilgili bilgi verdi
Reflü şikayetlerini azaltan alışkanlıklar
Mide ve bağırsak sistemini etkileyen stresin yanı sıra beslenme alışkanlıkları da reflü ataklarını tetikleyebiliyor. İç Hastalıkları Bölümü’nden Uz. Dr. Tülay Kadıoğlu, reflü şikayetlerini azaltan ve reflü hastalarının yaşam kalitesini artıran önerilerde bulundu.
TEM'de dehşet! Çekiçle öldürdü, kaçarken TIR'ın altında can verdi
Adana'nın Pozantı ilçesinde, TIR sürücüleri Behçet Birkaç (26) ve Halil Kocabaş (32), 'yol verme' yüzünden kavga etti. Kavgada Kocabaş'ı başına çekiçle vurarak, öldüren Birkaç, sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR'ın altında kalıp, yaşamını yitirdi.
Onun başına gelen kâbus gibi... Gecesi gündüze döndü!
Yaklaşık iki yıldır hayatını kâbusa çevirip geceyi gündüz yaşatan, ayaktayken, televizyon izlerken, yemek yerken dahi  beyninin uyumasına neden olan narkolepsi ile mücadele eden 15 yaşındaki İrem Çebi, sağlığına kavuşacağı günlerin hayalini kuruyor.
Mahkeme, 'yüz tarama ile mesai takibi'ni hukuka uygun bulmadı
Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde 'yüz tanıma' sistemiyle mesai kontrolü uygulamasının, hukuka uygun olmadığına karar verdi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI