istanbul escorts

"kitap" İLE İLGİLİ HABERLER

Okumayı yeni öğrenen çocuklar için kitap seti
Tudem Yayınları, çocuk ve gençlik edebiyatının bol ödüllü yazarı Miyase Sertbarut imzası taşıyan Emre ile Cemre İlk Okuma Serisini, okumayı yeni söken çocuklar ile buluşturuyor. 10 kitaplık bu set, akıcı metni ve gündelik hayattan seçtiği konularıyla kitapların büyülü dünyasına yeni adım atan çocuklar için benzersiz bir okuma deneyimi vadediyor.
9. İstanbul Edebiyat Festivali başladı
Bu yıl "Sinema ve Edebiyat" temasıyla düzenlenen "İstanbul Edebiyat Festivali"nde, müzik dinletilerinin yanı sıra her güne özel film gösterimleri yapılacak ve kendi alanında adını duyurmuş çok sayıda konuşmacı yer alacak.
Yazlar da Geçer
İlk gençlik edebiyatımızın usta kalemlerinden Aydoğan Yavaşlı “Yazlar da Geçer” adlı romanıyla genç okurlarına, sürekli özen isteyen insan ilişkilerini hatırlatıyor. Yazlar da Geçer Altın Kitapları etiketiyle raflarda...
Bataklık Kralı'nın Kızı, Türkçede
Amazon ve GoodReads okurlarından tam not alan Bataklık Kralı’nın Kızı, Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı.
Wells'in başyapıtı Zaman Makinesi okurla buluştu
Herbert George Wells'in başyapıtlarından Zaman Makinesi, Celal Üster'in çevirisiyle İş Bankası Kültür Yayınları'ndan çıktı.
David Lynch'in hayatı kitap oluyor
Dünyaca ünlü yönetmen David Lynch’in hayatını anlatan biyografi kitabı Room to Dream geliyor. Kitap yönetmenin ailesi, arkadaşları ve çalışmalarına dair merak edilenleri açıklıyor.
Dino Buzatti'nin ilk öyküleri yayınlandı
İtalyan yazar Dino Buzzati’nin kendi öykülerinden derlediği ilk seçkisi Yedi Ulak, Delidolu Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı. Yayımlandığı dönemde büyük beğeniyle karşılanan kitap, Buzzati’ninmizahi üslubuyla kaleme aldığıyalın ve sembollerle örülü öyküleri okurlarla buluşturuyor.
Hikayesi olan şeyler: Lüks-Gen
Nurhan Turan Keeler'ın yeni romanı Lüks-Gen, Sola Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.
Üç Silahşörler tam metniyle yayımlandı
Alexandre Dumas'nın Üç Silahşörler ve Üç silahşörler Yirmi Yıl Sonra isimli klasik eserleri Alfa Yayınları tarafından Fransızca aslından çevrilerek yayımlandı.
66 milyon yıllık öykü
Lisa Randall'ın kaleme aldığı Karanlık Madde ve Dinozorlar, Alfa Yayıncılık etiketiyle raflardaki yerini aldı.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI