istanbul escorts

"haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Google, Apple, Facebook, Amazon... Hepsi için harekete geçiyorlar
Fransa Ekonomi Bakanı Le Maire, Google, Apple, Facebook, Amazon gibi şirketlerin ülkede elde ettikleri gelir üzerinden gelecek yıl itibarıyla vergilendirileceğini duyurdu.
ABD'li temsilciden flaş Azak Denizi yorumu: Gerilim Avrupa'da ciddi endişe doğuruyor
ABD'nin Ukrayna Özel Temsilcisi Kurt Volker, Rusya'nın, 25 Kasım'da, Azak Denizi'ndeki Kerç Boğazı yakınlarında kara sularını ihlal ettiği gerçekçesiyle Ukrayna'nın 3 savaş gemisi ve 24 denizcisini alıkoymasından, Avrupa'daki herkesin endişe duyduğunu söyledi.
Hindistan’da hastanede yangın: Ölüler ve yaralılar var
Hindistan’ın Mumbai kentinde bir hastanede çıkan yangında en az 6 kişinin hayatını kaybettiği, 147 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Suriyeli Peşmergeler ile PYD'liler arasında 'gizli toplantı' iddiası
Suriye Kürdistan Demokrat Partisi Üyesi Müslim Muhammed, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) eğitim alan Suriyeli Peşmerge komutanları ile terör örgütü YPG/PKK'lıların dün ABD’nin himayesinde Suriye'nin kuzeyinde gizli bir toplantı yaptığını ileri sürdü.
Pentagon'dan
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Rob Manning, ABD'nin, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik muhtemel bir operasyonuna karşı ABD'nin sınır bölgesine asker sevkiyatı yaptığı iddialarını yalanladı.
Afrin'den acı haber! 1 askerimiz şehit
Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden açılan taciz ateşinde Afrin'deki bir askerin şehit olduğu bildirildi.
Kan donduran olay! Hemşire şırıngayla...
Malatya'da bir hemşire koluna şırıngayla bilinmeyen bir madde enjekte ederek intihar etti.
Son Dakika... CHP'den flaş Ankara açıklaması
CHP ile İYİ Parti arasında seçim iş birliğine yönelik görüşmeler sürerken, CHP'nin Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener'den kritik bir açıklama geldi. Güvener, CHP'nin Ankara'da aday çıkarmamasının tarihsel bir hata olacağını belirterek, "Biz Ankara'da adayımızı çıkaracağız ve seçimi kazanacağız. Ankara'nın bir başka partiye bırakılması durumu kesinlikle söz konusu olamaz. Ben sayın genel başkanımızın da böyle bir düşüncesinin olmadığına inanıyorum" dedi.
Son dakika... BM, Kaşıkçı cinayetinde uluslararası soruşturma istedi
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Bachelet, "Gazeteci Kaşıkçı cinayetiyle ilgili uluslararası soruşturmaya ihtiyaç var" dedi.
Suudi Arabistan Katar Emiri'ni Körfez zirvesine davet etti
Riyad'dan gelen resmi  davete Doha yönetiminin nasıl bir yanıt verdiği henüz bilinmiyor. Haziran 2017'den bu yana Suudi Arabistan ve müttefikleri tarafından tecrit edilen Katar, son olarak OPEC'ten ayrılacağını duyurmuştu.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI