istanbul escorts

"haber" İLE İLGİLİ HABERLER

Hindistan’da hastanede yangın: Ölüler ve yaralılar var
Hindistan’ın Mumbai kentinde bir hastanede çıkan yangında en az 6 kişinin hayatını kaybettiği, 147 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Suriyeli Peşmergeler ile PYD'liler arasında 'gizli toplantı' iddiası
Suriye Kürdistan Demokrat Partisi Üyesi Müslim Muhammed, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) eğitim alan Suriyeli Peşmerge komutanları ile terör örgütü YPG/PKK'lıların dün ABD’nin himayesinde Suriye'nin kuzeyinde gizli bir toplantı yaptığını ileri sürdü.
Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması: 5 Aralık itibarıyla...
Rusya’nın, Türkiye’den ithal edilen narenciye  ürünlerinde bugünden itibaren sevkiyat öncesi kontrole başladığı bildirildi.
Bakan Soylu: Dünyada enerjinin en güvenli geçiş sahası Türkiye'dir
Soylu, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Konferans Salonu'nda, "Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Öğrencileriyle Tecrübe Paylaşımı" programına katıldı.
Emine Erdoğan: 'Kadınlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını destekliyoruz'
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye, mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken, kadınlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını da güçlü biçimde destekliyoruz. Kadın duyarlılığının, zevkinin yansımasını özellikle şehirlerimizde görmeliyiz." dedi.
Komşunun meclisinde toplu istifa
İran'ın 18 milletvekili, İsfahan'daki su temini projelerinin gelecek yıl için hazırlanan bütçe taslağından çıkarılmasına tepki olarak istifa etti.
Suudi Arabistan Katar Emiri'ni Körfez zirvesine davet etti
Riyad'dan gelen resmi  davete Doha yönetiminin nasıl bir yanıt verdiği henüz bilinmiyor. Haziran 2017'den bu yana Suudi Arabistan ve müttefikleri tarafından tecrit edilen Katar, son olarak OPEC'ten ayrılacağını duyurmuştu.
TEM'de dehşet! Çekiçle öldürdü, kaçarken TIR'ın altında can verdi
Adana'nın Pozantı ilçesinde, TIR sürücüleri Behçet Birkaç (26) ve Halil Kocabaş (32), 'yol verme' yüzünden kavga etti. Kavgada Kocabaş'ı başına çekiçle vurarak, öldüren Birkaç, sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR'ın altında kalıp, yaşamını yitirdi.
Bakan Çavuşoğlu'ndan NATO'da diplomasi trafiği
NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda Türkiye'yi temsil eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belçika'nın başkenti Brüksel'de mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
THY seferlerini yüzde 94,1 oranında zamanında gerçekleştirdi
Türk Hava Yolları (THY), dün icra ettiği seferlerde yüzde 94,1 zamanında kalkış oranını yakaladı.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI