istanbul escorts

"eğitim" İLE İLGİLİ HABERLER

Suriyeli Peşmergeler ile PYD'liler arasında 'gizli toplantı' iddiası
Suriye Kürdistan Demokrat Partisi Üyesi Müslim Muhammed, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) eğitim alan Suriyeli Peşmerge komutanları ile terör örgütü YPG/PKK'lıların dün ABD’nin himayesinde Suriye'nin kuzeyinde gizli bir toplantı yaptığını ileri sürdü.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Moussa'yı kabul etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Nijer Maden Bakanı Hassane Baraze Moussa'yı kabul etti.
Okumayı yeni öğrenen çocuklar için kitap seti
Tudem Yayınları, çocuk ve gençlik edebiyatının bol ödüllü yazarı Miyase Sertbarut imzası taşıyan Emre ile Cemre İlk Okuma Serisini, okumayı yeni söken çocuklar ile buluşturuyor. 10 kitaplık bu set, akıcı metni ve gündelik hayattan seçtiği konularıyla kitapların büyülü dünyasına yeni adım atan çocuklar için benzersiz bir okuma deneyimi vadediyor.
Prof. Dr. Gezgin’in yeni kitapları raflarda yerini aldı
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin’in “Yeni Medya Analizleri” ile “İletişim ve Kültür” isimli kitapları çıktı.
Onun başına gelen kâbus gibi... Gecesi gündüze döndü!
Yaklaşık iki yıldır hayatını kâbusa çevirip geceyi gündüz yaşatan, ayaktayken, televizyon izlerken, yemek yerken dahi  beyninin uyumasına neden olan narkolepsi ile mücadele eden 15 yaşındaki İrem Çebi, sağlığına kavuşacağı günlerin hayalini kuruyor.
TİHEK Başkanı Arslan: Boşanmalar da bir terör
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Süleyman Arslan, boşanma oranlarının çok yüksek olduğunu ifade ederek, "Yıllık 500-600 bin evlilik, 130 bin de boşanma var. Bu aslında bir terör. Bunlar çok ciddi can yakıyor. Bunlar çocuk hakkı ihlali demektir, çocuklar sevgisiz büyüyor demektir. Duygu boşluğu yaşıyor, kontrolsüz kalıyor demektir" dedi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI