istanbul escorts

"dolar" İLE İLGİLİ HABERLER

Avrupa borsaları günü düşüşle tamamladı
Avrupa borsaları ABD ve Çin arasındaki ticari gerilimin etkisi ile günü düşüşle tamamladı.
Albert Einstein'ın 'Tanrı mektubu' 2,9 milyon dolara satıldı
Ünlü bilim insanının Almanca olarak kaleme aldığı mektupta, Tanrı, İncil ve Yahudilik ile ilgili düşünceleri yer alıyor. Nobel Ödülü sahibi Einstein'ın mektubunu satın alan kişinin kimliği açıklanmadı.
OPEC'in gözü İran ve Venezuela'daki gelişmelerde
Londra'daki bağımsız araştırma kuruluşu Capital Economics Uzmanı Caroline Bain, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) petrol üretim miktarında yapmayı planladığı kesinti için İran ve Venezuela'daki gelişmelere odaklandığını bildirdi.
Yabancı yatırımcı borsada yaklaşık 2 yılın en güçlü alımını yaptı
Borsa İstanbul'da kasım ayında net 380 milyon dolarlık hisse senedi alımı yapan yabancı yatırımcı, böylece Ocak 2017'den bu yana en yüksek tutarlı alımını gerçekleştirdi.
Bakan açıkladı! 414 milyon dolar...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "4,6 milyon ton yerli ikameyle 414 milyon dolar ülke içerisinde kalacak ve cari açığın kapanmasına hatırı sayılır bir miktarda katkı yapmış olacağız. Bütün gayretimiz Türkiye’yi hammadde üretip satan bir ülke olmaktan çıkarıp, ileri teknoloji ile dünya pazarlarında katma değeri yüksek son ürünlerde söz sahibi bir ülke konumuna getirmek" dedi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI