istanbul escorts

"cami/siyaset" İLE İLGİLİ HABERLER

Bakan Soylu: Dünyada enerjinin en güvenli geçiş sahası Türkiye'dir
Soylu, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Konferans Salonu'nda, "Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Öğrencileriyle Tecrübe Paylaşımı" programına katıldı.
Emine Erdoğan: 'Kadınlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını destekliyoruz'
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye, mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken, kadınlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını da güçlü biçimde destekliyoruz. Kadın duyarlılığının, zevkinin yansımasını özellikle şehirlerimizde görmeliyiz." dedi.
Osmanlı'nın Son Savaşı
Büyükelçi Altay Cengizer'in kaleme aldığı "Adil Hafızanın Işığında Osmanlı'nın Son Savaşı", Birinci Dünya Savaşı'ndaki Çanakkale Cephesi'ne dair önemli bir çalışma olma özelliği taşıyor.
‘İYİ Parti tek başına yürümeyi de bilir’
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında beş ilin başkan adayını açıkladı.
Kadın-erkek eşitliği listelerde de olsun
KA.DER (Kadın Adayları Destekleme Derneği), siyasi partilerin her seçim döneminde kadın aday göstermede isteksiz davrandığını ya da listelerde seçilebilir sıralara yerleştirmeme konusundaki ısrarlı tutumlarını sürdürdüğünü belirterek bunun değişmesini talep etti.
BBP Genel Başkanı Destici: Cumhur İttifakı'na bağlıyız
Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak 'cumhur ittifakı'na bağlıyız. Yerel seçim iş birliği hususunda, bizim de görüşmelerimiz olmaktadır ve olacaktır. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığı takdirde 'cumhur ittifakı'nın yerel seçimlerde de devam edeceği kesin, net bir dille söylenebilir ve bu o zaman doğru bir tanımlama haline gelir" dedi.
Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak
Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapımı için ihale açıldı.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI