istanbul escorts

"bugün" İLE İLGİLİ HABERLER

Bakan Soylu: Dünyada enerjinin en güvenli geçiş sahası Türkiye'dir
Soylu, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Konferans Salonu'nda, "Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Öğrencileriyle Tecrübe Paylaşımı" programına katıldı.
Emine Erdoğan: 'Kadınlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını destekliyoruz'
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye, mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken, kadınlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını da güçlü biçimde destekliyoruz. Kadın duyarlılığının, zevkinin yansımasını özellikle şehirlerimizde görmeliyiz." dedi.
Merve Sevi ve Çalkan Algün boşandı
Oyuncu Merve Sevi, eşi Çalkan Algün’le evliliğinde yaşadığı krizi aşamadı. 6 ay önce evliliğini bitirmek için mahkemeye başvuran ancak kararından vazgeçen çift bugün boşandı
9. İstanbul Edebiyat Festivali başladı
Bu yıl "Sinema ve Edebiyat" temasıyla düzenlenen "İstanbul Edebiyat Festivali"nde, müzik dinletilerinin yanı sıra her güne özel film gösterimleri yapılacak ve kendi alanında adını duyurmuş çok sayıda konuşmacı yer alacak.
Wells'in başyapıtı Zaman Makinesi okurla buluştu
Herbert George Wells'in başyapıtlarından Zaman Makinesi, Celal Üster'in çevirisiyle İş Bankası Kültür Yayınları'ndan çıktı.
Komşunun meclisinde toplu istifa
İran'ın 18 milletvekili, İsfahan'daki su temini projelerinin gelecek yıl için hazırlanan bütçe taslağından çıkarılmasına tepki olarak istifa etti.
Kastamonu'da fuhuş operasyonu! Çok sayıda gözaltı
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde polis tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 13 şüpheliden 9'u, tutuklandı.
Abonelik sözleşmesine ilişkin teklif Genel Kurul'da
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "Türkiye 81 milyon nüfusa, 400 milyar dolara yaklaşan bir ihracata, 900 milyar dolara yaklaşan bir gayri safi milli hasılaya ulaştı. Bu büyüklükteki bir ülkede icra dosyalarının artması gayet normal." dedi.
BBP Genel Başkanı Destici: Cumhur İttifakı'na bağlıyız
Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak 'cumhur ittifakı'na bağlıyız. Yerel seçim iş birliği hususunda, bizim de görüşmelerimiz olmaktadır ve olacaktır. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığı takdirde 'cumhur ittifakı'nın yerel seçimlerde de devam edeceği kesin, net bir dille söylenebilir ve bu o zaman doğru bir tanımlama haline gelir" dedi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI