istanbul escorts

"Türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

Pentagon'dan
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Rob Manning, ABD'nin, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik muhtemel bir operasyonuna karşı ABD'nin sınır bölgesine asker sevkiyatı yaptığı iddialarını yalanladı.
Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması: 5 Aralık itibarıyla...
Rusya’nın, Türkiye’den ithal edilen narenciye  ürünlerinde bugünden itibaren sevkiyat öncesi kontrole başladığı bildirildi.
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'ye geliyor
James Jeffrey, 5-14 Aralık'ta Türkiye ve Ürdün'ü ziyaret ederek Suriye'deki son gelişmeleri ele alacak.
Son dakika... BM, Kaşıkçı cinayetinde uluslararası soruşturma istedi
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Bachelet, "Gazeteci Kaşıkçı cinayetiyle ilgili uluslararası soruşturmaya ihtiyaç var" dedi.
Emekli Rus General Vladimirov: Savunma iş birliği S-400'lerle sınırlı kalmaz
Rus emekli general Vladimirov, Türkiye ve Rusya savunma bakanlarının son günlerdeki sıcak temaslarına dikkat çekerek, "Suriye'de Türk ve Rus askeri çevrelerin iş birliği, evrenimizde yeni bir güvenlik sisteminin oluşturma imkanı olduğunu göstermektedir. Yeni dünya mimarisinden bahsediyorsak, NATO'dan daha geniş kapsamlı bir askeri güvenlik oluşumu geliştirmek gerekiyor" dedi.
Avrupa ülkelerinden bile yoğun bir talep görüyor
Siirt’te kasım ve aralık aylarında yaylalardan dönen koyunların etinden yapılan sucuk, yurtiçinin yanı sıra yurtdışında da yoğun talep görüyor. El yapımı sucuk, Türkiye’nin 20 ilinin yanı sıra Avrupa’ya da gönderiliyor.
Ham çelik üretimi arttı
Türkiye'nin ham çelik üretimi ocak-ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 0,8 artarak 31,3 milyon tona yükseldi.
Türkiye'nin en büyük askeri gemisi bir yıl erken teslim edilecek
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir (Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine) "TCG Anadolu'nun Teslim tarihinin planlanandan bir yıl öne çekilmesiyle ilgili planlamalar ve çalışmalar devam ediyor. Şu anda, 2020'nin son çeyreğinde inşallah geminin teslimini gerçekleştirmek üzere planlamalar, çalışmalar, tedarik süreçleri devam etmekte. Geminin inşasıyla Türkiye'nin bir anlamda denizlerde küresel güç olmasının önü açılmış olacak" dedi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI