istanbul escorts

"Twitter/turkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

Pentagon'dan
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Rob Manning, ABD'nin, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik muhtemel bir operasyonuna karşı ABD'nin sınır bölgesine asker sevkiyatı yaptığı iddialarını yalanladı.
Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması: 5 Aralık itibarıyla...
Rusya’nın, Türkiye’den ithal edilen narenciye  ürünlerinde bugünden itibaren sevkiyat öncesi kontrole başladığı bildirildi.
Trump 'Ölümcül bir hal aldı' dedi ve açıkladı: Anlaştıkları için memnun oldum
ABD Başkanı Donald Trump, Fransa'nın başkenti  Paris'te yaşanan protesto gösterilerine ilişkin “Arkadaşım Emmanuel Macron ve  göstericiler benim iki sene önce vardığım sonuç üzerine anlaştıkları için memnun  oldum. Paris Anlaşması ölümcül bir hal aldı çünkü sorumlu ülkelerin enerji fiyatlarını arttırırken kirliliği yapanları aklıyor” değerlendirmesini yaptı.
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'ye geliyor
James Jeffrey, 5-14 Aralık'ta Türkiye ve Ürdün'ü ziyaret ederek Suriye'deki son gelişmeleri ele alacak.
Son dakika... TSK'dan hava harekâtı!
Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında, üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki 4 terörist etkisiz hale getirildi.
Son dakika... BM, Kaşıkçı cinayetinde uluslararası soruşturma istedi
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Bachelet, "Gazeteci Kaşıkçı cinayetiyle ilgili uluslararası soruşturmaya ihtiyaç var" dedi.
Emekli Rus General Vladimirov: Savunma iş birliği S-400'lerle sınırlı kalmaz
Rus emekli general Vladimirov, Türkiye ve Rusya savunma bakanlarının son günlerdeki sıcak temaslarına dikkat çekerek, "Suriye'de Türk ve Rus askeri çevrelerin iş birliği, evrenimizde yeni bir güvenlik sisteminin oluşturma imkanı olduğunu göstermektedir. Yeni dünya mimarisinden bahsediyorsak, NATO'dan daha geniş kapsamlı bir askeri güvenlik oluşumu geliştirmek gerekiyor" dedi.
THY seferlerini yüzde 94,1 oranında zamanında gerçekleştirdi
Türk Hava Yolları (THY), dün icra ettiği seferlerde yüzde 94,1 zamanında kalkış oranını yakaladı.
Avrupa ülkelerinden bile yoğun bir talep görüyor
Siirt’te kasım ve aralık aylarında yaylalardan dönen koyunların etinden yapılan sucuk, yurtiçinin yanı sıra yurtdışında da yoğun talep görüyor. El yapımı sucuk, Türkiye’nin 20 ilinin yanı sıra Avrupa’ya da gönderiliyor.
Ham çelik üretimi arttı
Türkiye'nin ham çelik üretimi ocak-ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 0,8 artarak 31,3 milyon tona yükseldi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI