istanbul escorts

"TBMM" İLE İLGİLİ HABERLER

Emine Erdoğan: 'Kadınlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını destekliyoruz'
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye, mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken, kadınlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını da güçlü biçimde destekliyoruz. Kadın duyarlılığının, zevkinin yansımasını özellikle şehirlerimizde görmeliyiz." dedi.
Abonelik sözleşmesine ilişkin teklif Genel Kurul'da
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "Türkiye 81 milyon nüfusa, 400 milyar dolara yaklaşan bir ihracata, 900 milyar dolara yaklaşan bir gayri safi milli hasılaya ulaştı. Bu büyüklükteki bir ülkede icra dosyalarının artması gayet normal." dedi.
Kadın-erkek eşitliği listelerde de olsun
KA.DER (Kadın Adayları Destekleme Derneği), siyasi partilerin her seçim döneminde kadın aday göstermede isteksiz davrandığını ya da listelerde seçilebilir sıralara yerleştirmeme konusundaki ısrarlı tutumlarını sürdürdüğünü belirterek bunun değişmesini talep etti.
‘Cumhur İttifakı’nı diri tutmalıyız’
Güney Amerika gezisini tamamlayarak Ankara’ya dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gündemine hızlı bir giriş yaptı. Erdoğan, yerel seçim işbirliğine ilişkin olarak MHP lideri Bahçeli ile mutlaka bir araya geleceklerini söyledi.
Erdoğan’a övgü, ABD’ye uyarı: ABD derin bir çukurdadır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı G-20 zirvesindeki tavrından dolayı överken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘tutsak’ eleştirisi yöneltti.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI