istanbul escorts

"Ankara" İLE İLGİLİ HABERLER

6 ilde FETÖ operasyonu: 10 muvazzafa gözaltı
Konya merkezli 6 ilde, FETÖ/PDY'nin 'askeri mahrem yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda, 10 muvazzaf gözaltına alındı.
Son Dakika... CHP'den flaş Ankara açıklaması
CHP ile İYİ Parti arasında seçim iş birliğine yönelik görüşmeler sürerken, CHP'nin Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener'den kritik bir açıklama geldi. Güvener, CHP'nin Ankara'da aday çıkarmamasının tarihsel bir hata olacağını belirterek, "Biz Ankara'da adayımızı çıkaracağız ve seçimi kazanacağız. Ankara'nın bir başka partiye bırakılması durumu kesinlikle söz konusu olamaz. Ben sayın genel başkanımızın da böyle bir düşüncesinin olmadığına inanıyorum" dedi.
Zonguldak’ta otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 1 yaralı
Ankara karayolunda otomobilin dereye uçması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Tecavüz eden sevgilisini öldüren kadına ceza verilmedi
Tecavüze uğradığı, şiddet ve tehdit gördüğü sevgilisini öldüren kadının davasında Yargıtay Ceza Genel Kurulu son sözü söyledi. Kurul, olay günü cinsel saldırısına maruz kaldığı sevgilisini bıçakla öldüren kadının eyleminin, meşru savunma şartları altında gerçekleştiğine hükmetti. Kurulun kararı gereği, yerel mahkemece 16 yıl hapis cezasına çarptırılan kadının beraatine karar verilecek.
Ankara'da şüpheli valiz paniği
Yargıtay binası önüne bırakılan şüpheli valiz polis ekiplerini alarma geçirdi. Kısa süreli yaşanan "bomba paniği" valiz sahibinin olay yerine gelmesiyle normale döndü.
37 kişinin hayatını kaybettiği Pamukova tren kazasında karar
2004 yılında Haydarpaşa-Ankara seferini gerçekleştiren trenin Pamukova İlçesi yakınlarında raydan çıkması sonucu 37 kişinin hayatını kaybettiği ve 90 kişinin yaralandığı kaza hakkında Anayasa Mahkemesi, TCDD’nin başvuru yapanlara tazminat ödemesini hükmetti.
Suç makinesi yakalandı!
Ankara'da cezaevinden iki kez firar eden organize suç  örgütü elebaşı, polis ekiplerince bir kez daha yakalanarak adliyeye sevk edildi.
resim yok
İstinaf Mahkemesi, HDP eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın 4 yıl 8 ay ve HDP eski Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in 3 yıl 6 aylık hapis cezalarına ilişkin yerel mahkemenin kararını onadı.
‘Cumhur İttifakı’nı diri tutmalıyız’
Güney Amerika gezisini tamamlayarak Ankara’ya dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gündemine hızlı bir giriş yaptı. Erdoğan, yerel seçim işbirliğine ilişkin olarak MHP lideri Bahçeli ile mutlaka bir araya geleceklerini söyledi.
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI