istanbul escorts

KAYSERİ HABERLERİ

HDP’li vekiller açlık grevi başlattı
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) kararı doğrultusunda eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın derhal serbest bırakılması gerektiği görüşünü tekrarladı.
resim yok
İstinaf Mahkemesi, HDP eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın 4 yıl 8 ay ve HDP eski Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in 3 yıl 6 aylık hapis cezalarına ilişkin yerel mahkemenin kararını onadı.
Abonelik sözleşmesine ilişkin teklif Genel Kurul'da
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "Türkiye 81 milyon nüfusa, 400 milyar dolara yaklaşan bir ihracata, 900 milyar dolara yaklaşan bir gayri safi milli hasılaya ulaştı. Bu büyüklükteki bir ülkede icra dosyalarının artması gayet normal." de..
Bakan Çavuşoğlu'ndan NATO'da diplomasi trafiği
NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda Türkiye'yi temsil eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belçika'nın başkenti Brüksel'de mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
‘Cumhur İttifakı’nı diri tutmalıyız’
Güney Amerika gezisini tamamlayarak Ankara’ya dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gündemine hızlı bir giriş yaptı. Erdoğan, yerel seçim işbirliğine ilişkin olarak MHP lideri Bahçeli ile mutlaka bir araya geleceklerini söyledi.
Kadın-erkek eşitliği listelerde de olsun
KA.DER (Kadın Adayları Destekleme Derneği), siyasi partilerin her seçim döneminde kadın aday göstermede isteksiz davrandığını ya da listelerde seçilebilir sıralara yerleştirmeme konusundaki ısrarlı tutumlarını sürdürdüğünü belirterek bunun değişmesini tal..
‘İYİ Parti tek başına yürümeyi de bilir’
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında beş ilin başkan adayını açıkladı.
Erdoğan’a övgü, ABD’ye uyarı: ABD derin bir çukurdadır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı G-20 zirvesindeki tavrından dolayı överken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘tutsak’ eleştirisi yöneltti.
‘Devleti iflas ettirdiler’
İktidarın ülkeyi yönetemediğini, borcunu ödeyemeyen firmaların konkordato ilan ettiğini söyleyen CHP lideri, devletin de borçlarını ödeyemediğini savunarak, “Bu iktidarın konkordato ilan etmesi demektir. Devletin iflas ettiğini gösterir” dedi..
İmamoğlu’na ‘tam destek’ sözü
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında konuşulan isimlerin başında gelen ve parti içinde, “tam mutabakatla” aday olmak istediği belirtilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sahaya inerek temaslarına başladı...
TİHEK Başkanı Arslan: Boşanmalar da bir terör
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Süleyman Arslan, boşanma oranlarının çok yüksek olduğunu ifade ederek, "Yıllık 500-600 bin evlilik, 130 bin de boşanma var. Bu aslında bir terör. Bunlar çok ciddi can yakıyor. Bunlar çocuk hakkı ihla..
Acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Ankara, Konya ve Çanakkale'de bazı taşınmazların acele  kamulaştırılmasına karar verildi.
Milli Savunma Bakanlığı’dan o video ile ilgili açıklama
Milli Savunma Bakanlığı'ndan, askeri koğuşta çekilen ve sosyal medyada paylaşılan videoyla ilgili sorumlular hakkında gerekli adli ve  idari işlemlerin başlatıldığı açıklandı.
BBP Genel Başkanı Destici: Cumhur İttifakı'na bağlıyız
Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak 'cumhur ittifakı'na bağlıyız. Yerel seçim iş birliği hususunda, bizim de görüşmelerimiz olmaktadır ve olacaktır. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığ..
Emekli Rus General Vladimirov: Savunma iş birliği S-400'lerle sınırlı kalmaz
Rus emekli general Vladimirov, Türkiye ve Rusya savunma bakanlarının son günlerdeki sıcak temaslarına dikkat çekerek, "Suriye'de Türk ve Rus askeri çevrelerin iş birliği, evrenimizde yeni bir güvenlik sisteminin oluşturma imkanı olduğunu göstermektedir. Y..
Bakan Çavuşoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump F-35 konusunu görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, F-35 konusuyla ilgili olarak, "Trump ile Cumhurbaşkanımız G-20'de görüştü. Trump kendisi konuyu açtı. Hiçbir problem yaşanmasını istemiyoruz" açıklamasını yaptı. Kaşıkçı cinayetiyle ilgili de konuşan Çavuşoğlu, "Soruş..
DSİ Genel Müdürü Kayseri yatırımlarını açıkladı
DSİ gücülye Kayseri'nin tarımı yeşeriyor
ASKON Kayseri şubesi üyesi : Kapsamlı bir vergi affı bekliyoruz
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kayseri şubesi üyesi Sinem Çakır Alpa..
Kayseri Büyükşehir Belediyesi : Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2022 yılında toplam 600 milyon TL ulaşıma ila..
Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı gece ışıl ışıl
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yapımı tamamlanma aşamasındaki Zinci..
Büyükşehir'in Merkezi, Ulu Çınarların İkinci Yuvası Oldu
Başkan Büyükkılıç’ın dua alan projelerinden Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşa..
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI