istanbul escorts

EKONOMİ HABERLERİ

Mahkeme, 'yüz tarama ile mesai takibi'ni hukuka uygun bulmadı
Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde 'yüz tanıma' sistemiyle mesai kontrolü uygulamasının, hukuka uygun olmadığına karar verdi.
Fitch, Çin’in kredi notunu teyit etti
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Çin’in kredi notunu "A ” ve not görünümünü "durağan" olarak teyit etti.
Petrol piyasaları OPEC toplantısına odaklandı
Petrol fiyatlarında son haftalarda yaşanan sert düşüşün ardından, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile OPEC dışı bazı ülkeler üretim kısıntısını müzakere etmek üzere yarın Viyana'da toplanacak.
OPEC'in gözü İran ve Venezuela'daki gelişmelerde
Londra'daki bağımsız araştırma kuruluşu Capital Economics Uzmanı Caroline Bain, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) petrol üretim miktarında yapmayı planladığı kesinti için İran ve Venezuela'daki gelişmelere odaklandığını bildirdi...
Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak
Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapımı için ihale açıldı.
Üzümün değeri
Manisa'da sezon içinde kilogramı toptan ortalama 2,5 liradan satılan sofralık üzümün, örtü altına alınarak hasadının ötelenmesi sayesinde aralık ayında kilogramı 5 liradan alıcı buluyor.
Türkiye sivil havacılıkta tarih yazdı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Avrupa Havalimanları Konseyinin 2008-2018 dönemini kapsayan raporunun açıklandığını belirterek, raporun, Türk sivil havacılığının hükümetleri döneminde yazılan başarı öyküsünün bir yansıması ve sonucu niteliğinde ..
Türkiye'nin en büyük askeri gemisi bir yıl erken teslim edilecek
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir (Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine) "TCG Anadolu'nun Teslim tarihinin planlanandan bir yıl öne çekilmesiyle ilgili planlamalar ve çalışmalar devam ediyor. Şu anda, 2020'nin son çeyreğinde inşallah geminin teslimi..
TÜVASAŞ
Sakarya'da faaliyet gösteren firma, "Milli Tren Projesi"nde çalıştırılmak üzere 43 sözleşmeli mühendis alımı yapacak.
Yabancı yatırımcı borsada yaklaşık 2 yılın en güçlü alımını yaptı
Borsa İstanbul'da kasım ayında net 380 milyon dolarlık hisse senedi alımı yapan yabancı yatırımcı, böylece Ocak 2017'den bu yana en yüksek tutarlı alımını gerçekleştirdi.
Edirnelilerden çok onlar ilgi gösteriyor
Türkiye’nin birçok ilinin lezzetlerinin satıldığı stantlarda, Edirnelilerden çok Bulgar ve Yunan turistler alışveriş yapıyor.
Bakan açıkladı! 414 milyon dolar...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "4,6 milyon ton yerli ikameyle 414 milyon dolar ülke içerisinde kalacak ve cari açığın kapanmasına hatırı sayılır bir miktarda katkı yapmış olacağız. Bütün gayretimiz Türkiye’yi hammadde üretip satan bir ülke..
Küresel ölçekte bankalar istikrarını koruyacak
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, 2019 yılında küresel ölçekte bankaların kredibilitelerinin istikrarını korumaya devam etmesinin beklendiğini bildirdi.
TOKİ Başkanı'ndan önemli açıklamalar
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er, "Bu yılın ilk 11 ayında toplam 48 bin konutun satışı gerçekleştirilmiş, 40 bin konutun da vatandaşlarımıza teslimi sağlanmıştır. TOKİ'nin halen satışı devam eden ve satışa çıkaracağı konut sayısı toplam 5 ..
Kayseri OSB'nin yolları 88 milyon liraya asfaltlanacak
Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) 2023 yılında yaklaşık 88 milyon li..
ENAG yıllık enflasyon % 137,55 olarak gerçekleşti
ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Aralık ayında %5.18 arttı
Mehmet Büyüksimitci : Kayseri’nin İhracatı ilk 11 ayda Yüzde 10 Arttı
Açıklanan verilere göre Kayseri ihracatı ilk 11 ayda yüzde 10.04 oranında a..
AR-GE'ye yatırım yapan kazandı
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri şubesi yönetim kurulu..
Yargıtay Başkanı Akarca: Hatalı karar üzerinden tüm yargı sisteminin yıpratılması doğru değil
Kayseri Ticaret Odası (KTO) ev sahipliğinde Yargıtay ve TOBB işbirliğinde "..
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI